Logo carte NL 2018 2

Verzekeringsmakelaar = JOSAN VERZEKERINGEN.

KOM LANGS of bel voor een afspraak 059/809810 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OPENINGSUREN VAN ONZE BURELEN TE OOSTENDE :

Maandag t.e.m. Vrijdag van 09.00u. tot 12.30u.  en  13.30u. tot 18.00u.

Zaterdagvoormiddag van 09.00u tot 12.00u.

ligging van ons kantoor  : Nieuwpoortsesteenweg 512, 8400 Oostende.

Ons contactnummer 24u/24u =  +32 59 809 810  uw verzekeringsmakelaar te Oostende.

 

Vanaf heden heerst er een nieuw parkeerbeleid aan ons kantoor. De parkeerkaart werd vervangen door een geautomatiseerd systeem. Vanaf heden dient u wanneer u uw wagen parkeert in de Dorpsstraat of in de Nieuwpoortsesteenweg uw nummerplaat te registreren op de daarvoor voorziene automaten. Voor de parkeerzone aan ons kantoor zijn er 3 automaten voorzien. U vindt 2 automaten op de Nieuwpoortsesteenweg (aan beide zijden van de weg ter hoogte van het huisnummer 877) en 1 automaat in de Dorpsstraat (ter hoogte van het kruispunt met de Wierenstraat). Wanneer u uw nummerplaat geregistreerd hebt op de automaat kunt u 8u lang gratis parkeren in de zone.

Opgelet: Het is niet mogelijk om via een parkeerapp uw nummerplaat te registreren voor deze zone.

 

 

We zijn uw kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen.

In de concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering en perfecte service.

Onafhankelijke raadgevers = vrije keuze in verzekeringen.

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen.Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Door Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar.

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon,fax, mail, facebook en op kantoor te Oostende.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +3259809810,

via fax op het nummer +3259809811 en via e-mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen bij uw verzekeringen contacteer ons, wij staan 24u/24u voor u paraat vanuit ons kantoor te Oostende :

Bij Noodoproepen zijn we  24u/24u bereikbaar op het noodnummer 059/809.810.

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stelleneen offerte vragen of een schade aangeven.

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !